uživo ženski krug i zakuska / 19.06.2022. u 18.00 sati

Ostvari ljubav kakvu želiš i zaslužuješ

Ženski krug na temu kreiranja ljubavnog odnosa i životnog partnerstva u skladu s tvojim srcem i vrijednostima

Prijave su završene

Što je ženski krug?

Svjesno kreirano mjesto sigurnosti gdje si onakva kakva jesi i povezuješ se sa drugim ženama kroz osobne priče i zajedničke aktivnosti.

Zašto bi mu se trebala pridružiti?

Jer ti se otvara prilika da sukreiraš novi val uspona života koji njeguje bivanje, odmor, uživanje te njegovanje svoje nježne i kreativne strane dok u isto vrijeme možeš naučiti vjerovati sebi i drugima, osjećati moć povezivanja žena i pripadanje unutar jedne poticajne zajednice.

Po čemu su posebni

Once upon a time in Croatia krugovi?

Inspirirani su slavenskom mitologijom, svetskim bajkama, ženskim arhetipovima i hrvatskom narodnom predajom i kao takvi su jedinstveni na našim prostorima.

Program druženja

1. Zakuska

Od 18.00 do 18.30 sati

  • Okupljanje će krenuti u opuštenom tonu uz piće dobrodošlice i seoski stol finih zalogajčića inspiriranih tradicionalnom prigorskom kuhinjom s kojima ćeš moći otputovati u prošlost kroz okuse i mirise našeg (slavenskog) djetinjstva

2. Storyteling predavanje

Od 18.30 do 19.00 sati

  • Prije ženskog kruga, inspiraciju za ljubav ćemo potražiti u našoj prošlosti kroz slavensku mitsku priču Mare i Jarila te Svaroga i Lade, a i moći ćeš čuti zašto je Ivanjska noć bila tako posebna za djevojke i žene te kako se nekada iskazivala ljubav

3. Ženski krug

Od 19.00 do 21.00 sat

Tema: kreiranje ljubavnog odnosa i životnog partnerstva u skladu s tvojim srcem i vrijednostima

  • Otvaranje kruga, predstavljanje teme i dogovora

  • Predstavljanje sudionica

  • Grupno dijeljenje priča, misli i osjećaja

  • Glazbene minute za ples i slavlje

  • Zajednička aktivnost kroz pisanje i dijeljenje zapisanog u parovima

  • Zatvaranje kruga i integracija

Kad?

nedjelja, 19.06.2022., od 18.00 do 21.00 sat

Gdje?

Kako bi naše druženje bilo što opuštenije i ugodnije, želim te ugostiti u svojem domu u Zagrebu. Moja se kućna adresa nalazi u Čučerju, nekadašnjem prigorskom selu, a danas kvartu koji je dio zagrebačke Gornje Dubrave. Na samo pola sata od centra grada biti ćemo okruženi prirodom, šumom i zelenilom, a pokazati ću i obiteljsku drvenu kuću iz 1925. godine koja je zaštićeno kulturno dobro Grada Zagreba.

Naš će se program održati na otvorenom, u dvorišnom prostoru kuće, a u slučaju loše vremenske prognoze, selimo se u zatvorenu prostoriju.

283767086_693484995048593_3430431154673009628_n.jpg
286213769_990852734958014_5579469562455553196_n.jpg
283463699_581110263369440_749867020900146158_n.jpg
285284900_5962872630394480_5800195162120576898_n.jpg

Ovo je za tebe ako...

Voliš slavensku mitlogiju i narodnu baštinu i želiš upoznati nova lica sa zajedničkim afinitetnima

Preferiraš duboke razgovore, a ne "chit chat"

Osjećaš se ponekad usamljeno i želiš se dublje povezati, biti podržana i slušana na putu svog osobnog razvoja

Voliš knjigu "Žene koje trče s vukovima"

Želiš si dati priliku da gradiš svoje samopouzdanje i samopoštovanje kroz pričanje svoje priče čime pokazuješ da ona vrijedi

Rosier du Bengale_edited.jpg

Krug je otvoren za žene svih dobi bez obzira na profesionalnu pozadinu, znanje i iskustvo, bilo da si sama ili imaš partnera/icu.

Što možeš ocekivati od druženja?

Edukaciju

Pripadanje

Podršku

Povezivanje

Razumijevanje

Tko te vodi kroz ovaj susret?

IMG_8488_2(2).JPG

Lorena Vlahovski

IG profile pic(8)(1).png

Once upon a time in Croatia

Producentica, pripovjedačica, plesačica i certificirana moderatorica ženskih krugova

Tko sam?

Diplomirana producentica na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu i trenerica "mekih" vještina čiji je fokus istraživanje slavenske mitologije, kulturne baštine i razvoj vještine pripovjedanja.

Kao trenerica mekih vještina imam iskustvo u vođenju interaktivnih edukacija koje obuhvaćaju 4 tipa učenja temeljenih na sljedećim pitanjima: “zašto?”, “što?”, “kako?” i "što ako?”, s posebnim naglaskom na teme prezentacijskih vještina i storytellinga.

Konstatna želja za učenjem i osluškivanjem zova svoje cjeloživotne misije me dovela do edukacije na području vođenja ženskih krugova pa tako sam postala i certificirana moderatorica ženskih krugova kako bih ženama omogućila što bolje iskustvo ovakvom formom druženja.

Ulogu domaćina sam "brusila" u avanturi zvanoj "cruise manager" na brodovima po Jadranskoj obali gdje sam goste vodila kroz sedmnodnevno putovanje davajući im osjećaj sigurnosti te povezivanja s ljepotama i kulturnom i prirodnom baštinom hrvatske obale.

Kada ne istražujem mitove i bajke, volim slušati ploče na gramofonu i plesati bosa u travi.

Zašto su me privukli krugovi?

Na početku ovog putovanja u prošlost sam se osjećala dosta usamljeno. Imala sam jednu (ali vrijednu) prijateljicu (pozdrav Heleni) s kojom sam dijelila ljubav prema slavenskoj mitologiji i narodnoj baštini. Ipak, znala sam se osjećati kao "Pale sam na svijetu", "čudno" i drugačije jer u mojoj okolini to nisu bile "normalne" teme. Maštala sam tada o druženjima gdje bi se okupilo nas par, pričali priče iz svijeta mitologije, pričali naše osobne priče uz moderiran pristup razgovora u opuštenoj, kućnoj atmosferi. Tak i tak sam uvijek više preferirala 1 na 1 odnose i manje grupe, a ne velike mase.

 

Kada sam pokrenula Once upon a time in Croatia u lipnju 2020. godine., otkila sam kako postoji još puno duša s kojom sam na istoj frekvenciji. Većina nas se voli kreativno izražavati, vole prirodu i knjige, žele podržavajuće okruženje na svom putu rasta i razvoja i nisu za površne odnose i prazne floskule. Unutar tog svijeta sam se prvi puta našla i u ženskom krugu i nakon njega se osjećala da negdje pripadam takva kakva jesam. Znala sam da je to zapravo onaj san o kojem sam prije maštala, a sada sam mu mogla dati naziv i formu. Uz podržavajuće sinkonicitete po putu sam došla do edukacije za vođenje ženskih krugova i sada sam ovdje, kako bih tebe pozvala u krug koji spaja žensku energiju, priče naših predaka i naš život, našu osobnu baštinu.

Moj pristup u krugu se temelji na aktivnom slušanju, razvijanju ranjivosti kroz dijeljenje svojih intimnih priča, sigurnom prostoru, oživljavanju slavenskih božica i bića kroz arhetipske analize, suradnji i balansu između fleksibilnosti i jasne strukture.

Koje je iskustvo prijašnjih sudionica krugova?

275574741_340965021302229_2880347828950201122_n.jpg

Martina Tuta, Biljkoljupka

Ovaj vilinski krug od samog mi je početka bio čaroban, no nisam mogla ni slutiti koliko će mi samo iskustvo sudjelovanja i dijeljenja intime s ostalim ženama biti iscjeljujuće i oslobađajuće. Ako postoji nekakva ideja kakav bi idealni ženski krug trebao biti, onda je upravo ovaj Lorenin - taj. Trebaju nam ovakva druženja, ovakva povezivanja, ovakva iskustva kako bi rasle, liječile svoje traume i izbacivale iz sebe svoje strahove. Hvala ti, Lorena!

slika(4).png

Matea Pavlović,

NLP & Coach

Lorena, uživala sam jučer, baš je za mene bilo posebno iskustvo. Ti si u praksu provela i stvorila ono što sam ja nedavno poželjela iskusiti, a nisam ni znala da postoji. Hvala ti na toliko moćnom, nježnom i dubokom vodstvu. Zahvalna sam na tvojoj viziji. Jutros u šetnji nisam mogla prestati razmišljati koliko je posebno ovo naše druženje jučer bilo. Koliko je jednostavno, a iscjeljujuće okupiti se, razmijeniti priče i samo biti tu jedne za druge. Ostatak večeri sam bila u vilinskoj energiji i pjesmama s kraja druženja. I taj spoj s mitologijom je jednostavno wow. Vidimo se u sljedećim krugovima.

slika(5).png

Ana Marić, Contenta

Na prvi krug sam se prijavila iz znatiželje, i iskreno nisam imala neka očekivanja. A ono što sam dobila je bilo osim predavanja koje je zanimljivo samo po sebi i Lorene koja to znanje divno i toplo prenosi, za mene je krug bio nevjerojatno iskustvo. Taj osjećaj zajednistva, povezanosti, razumijevanja i topline, sa ženama koje (uglavnom) nisam nikada vidjela do tada. Ta iskrena emocija, toliko različitih priča, u kojima vidiš koliko su naše priče različite, a sa svima se na nekoj razini možeš poistovjetiti. Ovo zensko iskustvo preporučam svima, prodrmati će te i umiriti u isto vrijeme

CIJENA

OPCIJA "MARA"

CIJENA za 1 ulaznicu:

250,00 KN

OPCIJA "2 VILE"

CIJENA za 2 ulaznice:

400,00 KN

Dođi s prijateljicom i ostvarite sniženu cijenu ulaznice.

ULAZNICA UKLJUČUJE:

Pripremni mail prije događaja s pitanjima za samorefleksiju

Zakusku inspiriranu tradicionalnim jelima i pićima prigorskog kraja

Tematsko storytelling predavanje

Sudjelovanje u ženskom krugu

Neograničeno članstvo u zatvorenoj Facebook grupi "Slavenski ženski krug" koja pruža podršku, razumijevanje i slavlje žena

Prijave su završene

Prijave za "Ostvari ljubav kakvu želiš i zaslužuješ" traju do 18.06. (sub) do podne.

Broj mjesta je ograničen na devet sudionica.

Jako se veselim tvojem dolasku! :)

Politika otkazivanja i povrata novaca

U slučaju tvojeg otkazivanja nije moguće dobiti povrat novaca, ali možeš svoju ulaznicu prebaciti na drugo ime, najkasnije dva dana prije održavanja događaja.

U slučaju mojeg otkazivanja događaja, vraćam puni iznos tvoje uplate, najkasnije sedam dana nakon otkazivanja.