Dobrodošla u ženske krugove inspirirane slavenskom mitologijom, narodnim pričama i arhetipovima

Ovo je mjesto susreta koje ti pruža sigurnost, povezivanje, prihvaćanje i intimne, duboke razgovore.

Mjesto koje te vodi u prošlost naših pretkinja i otkiva ti skivenu mudrost mitova i bajki koja će ti pomoći na tvom putu osobnog razvoja.

IMG_8488_2-removebg-preview.png

Postani i ti jedna od vila naših krugova,

Lorena

Krugovi su za tebe ako...

Voliš slavensku mitlogiju i narodnu baštinu i želiš upoznati nova lica sa zajedničkim afinitetnima

Preferiraš duboke razgovore, a ne "chit chat"

Osjećaš se ponekad usamljeno i želiš se dublje povezati, biti podržana i slušana na putu svog osobnog razvoja

Voliš knjigu "Žene koje trče s vukovima"

Želiš si dati priliku da gradiš svoje samopouzdanje i samopoštovanje kroz pričanje svoje priče čime pokazuješ da ona vrijedi

Image by Kevin Wolf

Krugovi su otvoreni za žene svih dobi bez obzira na profesionalnu pozadinu, znanje i iskustvo.

"Snažni smo kad stojimo s još jednom dušom. Kad smo s nekim, ne mogu nas slomiti."

Clarissa Pinkola Estes

Što možeš ocekivati od naših druženja?

Edukaciju

Priče

Podršku

Povezivanje

Inspiraciju

Tko te vodi kroz ove susrete?

IMG_8488_2(2).JPG

Lorena Vlahovski

Tko sam?

Diplomirana producentica na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu i trenerica "mekih" vještina čiji je fokus istraživanje slavenske mitologije, kulturne baštine i razvoj vještine pripovjedanja.

Kao trenerica mekih vještina imam iskustvo u vođenju interaktivnih edukacija koje obuhvaćaju 4 tipa učenja temeljenih na sljedećim pitanjima: “zašto?”, “što?”, “kako?” i "što ako?”, s posebnim naglaskom na teme prezentacijskih vještina i storytellinga.

Konstatna želja za učenjem i osluškivanjem zova svoje cjeloživotne misije me dovela do edukacije na području vođenja ženskih krugova pa tako sam postala i certificirana moderatorica ženskih krugova kako bih ženama omogućila što bolje iskustvo ovakvom formom druženja.

Ulogu domaćina sam "brusila" u avanturi zvanoj "cruise manager" na brodovima po Jadranskoj obali gdje sam goste vodila kroz sedmnodnevno putovanje davajući im osjećaj sigurnosti te povezivanja s ljepotama i kulturnom i prirodnom baštinom hrvatske obale.

Kada ne istražujem mitove i bajke, volim slušati ploče na gramofonu i plesati bosa u travi.

Zašto su me privukli krugovi?

Na početku ovog putovanja u prošlost sam se osjećala dosta usamljeno. Imala sam jednu (ali vrijednu) prijateljicu (pozdrav Heleni) s kojom sam dijelila ljubav prema slavenskoj mitologiji i narodnoj baštini. Ipak, znala sam se osjećati kao "Pale sam na svijetu", "čudno" i drugačije jer u mojoj okolini to nisu bile "normalne" teme. Maštala sam tada o druženjima gdje bi se okupilo nas par, pričali priče iz svijeta mitologije, pričali naše osobne priče uz moderiran pristup razgovora u opuštenoj, kućnoj atmosferi. Tak i tak sam uvijek više preferirala 1 na 1 odnose i manje grupe, a ne velike mase.

 

Kada sam pokrenula Once upon a time in Croatia u lipnju 2020. godine., otkila sam kako postoji još puno duša s kojom sam na istoj frekvenciji. Većina nas se voli kreativno izražavati, vole prirodu i knjige, žele podržavajuće okruženje na svom putu rasta i razvoja i nisu za površne odnose i prazne floskule. Unutar tog svijeta sam se prvi puta našla i u ženskom krugu i nakon njega se osjećala da negdje pripadam takva kakva jesam. Znala sam da je to zapravo onaj san o kojem sam prije maštala, a sada sam mu mogla dati naziv i formu. Uz podržavajuće sinkonicitete po putu sam došla do edukacije za vođenje ženskih krugova i sada sam ovdje, kako bih tebe pozvala u krug koji spaja žensku energiju, priče naših predaka i naš život, našu osobnu baštinu.

Moj pristup u krugu se temelji na aktivnom slušanju, razvijanju ranjivosti kroz dijeljenje svojih intimnih priča, sigurnom prostoru, oživljavanju slavenskih božica i bića kroz arhetipske analize, suradnji i balansu između fleksibilnosti i jasne strukture.

IG profile pic(8)(1).png

Once upon a time in Croatia

Producentica, pripovjedačica, plesačica i certificirana moderatorica ženskih krugova

Nadolazeci krug

,

Rosier du Bengale_edited.jpg

Kako ostvariti ljubav koju želiš?

Uživo ženski krug i zakuska

19.06.2022. od 18.00 do 21.00 sat

Prošli krugovi

Doček slavenskog proljeća

Tema kruga: sijanje sjeme namjera u zemlju ljubavi i nade

Moranina večer

Tema kruga: prihvaćanje svoje mračne strane i "zabranjenih" emocija